عامل سرویس بیگانه در تور اطلاعاتی سپاه گرفتار شد سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان

نهادهای امنیتی همه سرشاخه‌های مرتبط با آمدنیوز را شناسایی کنند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: انتظار این است که دستگاه‌های امنیتی از جمله سازمان اطلاعات سپاه پاسداران به صورت گسترده و وسیع همه سرشاخه‌ها و افراد مرتبط با «آمدنیوز» را شناسایی کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 15
کد خبر: ۲۵۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به دنبال دستگیری سرشبکه کانال معاند آمدنیوز اظهار داشت: سپاه یک بار دیگر پهپاد آمریکایی را هدف قرار داد اما این بار پهپاد رسانه‌ای آمریکا را شکار کرد. یعنی حتی اهمیت این از سقوط پهپاد آمریکایی هم کمتر نیست.

 

وی افزود: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از این اقدام انقلابی و افتخارآفرین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تقدیر و تشکر کرد.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هم همی‌دانند اهمیت این اقدام در حوزه امنیت ملی کشور چقدر زیاد است؛ چراکه زم یک فرد و سایت تنها نبود، بلکه زم سرشاخه شبکه رسانه‌ای آمریکایی‌ها و شبکه نفوذ آمریکایی‌ها بود. در این مدت امنیت کشور و اعتماد عمومی مردم به نظام و همچنین اعتبار مردمی نظام را هدف قرار داده بود.

 

نقوی حسینی بر همین اساس اضافه کرد: قطعا روح الله زم با یک شبکه گسترده داخلی کشور کار می‌کرد.

 

وی افزود: قطعا این شبکه معاند و ضد انقلاب با کسانی در داخل ارتباط داشت که اطلاعات را در اختیار او قرار می‌دادند. همچنین با سرویس‌های جاسوسی آمریکا و صهیونیسم کاملا هماهنگ و مرتبط بود.

 

نقوی عنوان کرد: بنابراین انتظار این است که دستگاه‌های امنیتی از جمله سازمان اطلاعات سپاه پاسداران که این اقدام انقلابی را انجام داده به صورت گسترده و وسیع همه سرشاخه‌ها و همه افراد مرتبط با این سایت معاند را شناسایی کرده و بخشی از این نفوذ رسانه‌ای که قطعا مرتبط با آمدنیوز بوده را شناسایی و معرفی کنند تا حوزه رسانه‌ای از امینت لازم برخوردار باشد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار